#termedelasetmana: privacitat

© iStock/Mark Stay
© iStock/Mark Stay

La seguretat a internet és un aspecte que cada dia mereix més atenció, fins al punt que fins i tot s’hi dedica un Dia Internacional de la Seguretat a Internet, que s’escau el dia 10 de febrer.

En relació amb aquest aspecte, us proposem com a #termedelasetmana el terme privacitat, amb el sinònim privadesa, que correspon a la condició de la informació que no es pot fer pública sense el consentiment de la persona física o jurídica afectada.

La forma corresponent en anglès és privacy, però convé tenir en compte que en determinats contextos aquesta forma anglesa també es pot traduir en català amb els mots intimitat (dret a la intimitat) o confidencialitat (deure de confidencialitat).

Us convidem a consultar les entrades del Cercaterm d’aquest terme, i a a tenir en compte en les vostres operacions per la xarxa els aspectes de seguretat que poden fer més tranquil·la la vostra navegació i la de les persones amb qui teniu contacte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s