#termedelasetmana: cardiopatia

Aquesta setmana moltes activitats arreu del país s’apleguen al voltant de la iniciativa de La Marató de TV3. Des del TERMCAT també ens hi hem afegit amb un Apunt terminològic sobre la terminologia associada al tema d’aquest any, les malalties del cor, i ho fem ara també amb el nostre #termedelasetmana, que és cardiopatia.

La forma cardiopatia està recollida a la Classificació internacional de malalties, amb el sinònim malaltia cardíaca. Molts altres termes es formen a partir d’aquesta base (cardiopatia arterioscleròtica, cardiopatia cifoscoliòtica, cardiopatia congènita, cardiopatia congestiva, cardiopatia de Pick, cardiopatia hipercinètica, cardiopatia hipertensiva, etc.).

Us convidem a consultar cadascuna d’aquestes fitxes, i tota la terminologia que hi està associada, però sobretot us convidem a col·laborar en alguna de les iniciatives que durant aquests dies miren d’aconseguir el màxim de recursos possibles per a la recerca encaminada al tractament de totes les malalties del cor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s