#termedelasetmana: mobilitat sostenible

Aquests dies es duu a terme a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Amb el lema “Fem el carrer més nostre”, aquesta setmana proposa una cerca de noves formes de mobilitat per allunyar-se del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable.

Des del TERMCAT ens hi afegim, i el nostre #termedelasetmana és, precisament, mobilitat sostenible, que es refereix al conjunt d’infraestructures, disposicions i mesures que permeten als individus d’una comunitat desplaçar-se al llarg del seu àmbit geogràfic d’una manera eficient i amb el mínim impacte possible sobre el medi ambient.

Us convidem a informar-vos sobre les activitats previstes durant aquesta setmana, i a consultar l’apunt del nostre blog en què hem destacat alguns dels termes que actualment es fan servir a l’entorn d’aquest conjunt d’iniciatives.

Deixa un comentari