#termedelasetmana: escalfament global

Wikimedia-RedAndrEl #termedelasetmana és escalfament global, que designa el procés d’augment gradual de la temperatura de la Terra. Aquest procés és reconegut amb un consens científic pràcticament total, i és especialment rellevant que ens en fem ressò avui, Dia Internacional de la Terra, que se celebra cada any el 22 d’abril.

Podem fer nostres els mots que amb motiu d’aquest esdeveniment ha adreçat en un missatge Ban Ki-moon, secretari general de l’ONU: “Faig una crida perquè totes les persones del món alcin la veu i parlin en nom d’aquest planeta, la nostra única llar. Tinguem cura de la mare Terra perquè ella pugui continuar tenint cura de nosaltres com ho ha fet durant mil·lennis”.

Si voleu consultar la definició i els equivalents del terme escalfament global, i de molts altres termes relacionats, us convidem a visitar en línia el Diccionari de geografia física.

Deixa un comentari