autofoto: #termedelasetmana

Autofoto és l’alternativa que proposem en català per al terme selfie, que designa  una fotografia que es fa un mateix, sol o acompanyat d’altres persones, habitualment amb un telèfon mòbil, una tauleta o una càmera web, amb la finalitat de publicar-la en una xarxa social. Arran de la popularitat que ha anat adquirint, aquesta ha estat, segons els editors del Diccionari Oxford de llengua anglesa, la paraula de l’any 2013.

One thought on “autofoto: #termedelasetmana

  1. L’alternativa catalana que proposeu, afortunadament, és la que sembla que fa servir la gent de manera espontània. Jo en sóc molt aficionat, a les autofotos, tant individuals com de grup. La paraula anglesa ‘selfie’, de fet, l’he descoberta no fa massa. Per tant, un terme que ja circula de manera espontània i que heu validat.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s