autofoto: #termedelasetmana

Autofoto és l’alternativa que proposem en català per al terme selfie, que designa  una fotografia que es fa un mateix, sol o acompanyat d’altres persones, habitualment amb un telèfon mòbil, una tauleta o una càmera web, amb la finalitat de publicar-la en una xarxa social. Arran de la popularitat que ha anat adquirint, aquesta ha estat, segons els editors del Diccionari Oxford de llengua anglesa, la paraula de l’any 2013.

Una resposta a “autofoto: #termedelasetmana

  1. L’alternativa catalana que proposeu, afortunadament, és la que sembla que fa servir la gent de manera espontània. Jo en sóc molt aficionat, a les autofotos, tant individuals com de grup. La paraula anglesa ‘selfie’, de fet, l’he descoberta no fa massa. Per tant, un terme que ja circula de manera espontània i que heu validat.

Deixa un comentari