PISA: #termedelasetmana

Escola Catalana (kristian sekulic)Aquesta setmana l’OCDE ha fet públics el resultats de l’informe PISA, que cada 3 anys analitza els sistemes educatius a nivell internacional. En l’estudi del 2012 es van examinar fins a 300.000 alumnes de 65 països.

El Programa per a l’Avaluació Internacional d’Alumnes (PISA) és, doncs, el terme que volem destacar aquesta setmana i que trobareu definit al Diccionari d’educació i al Cercaterm com a “estudi internacional estandarditzat que té l’objectiu d’avaluar i comparar per mitjà de diverses proves el nivell de competències dels estudiants de 15 anys dels països membres de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic”. La sigla PISA correspon a la denominació anglesa Programme for International Student Assessment.

Deixa un comentari