#termedelasetmana: xarxa social

©iStock-Logorilla
©iStock-Logorilla

Aquesta setmana Barcelona acull dos actes rellevants per als interessats en la terminologia. Dimecres dia 26 es duu a terme la cinquena edició dels Espais Terminològics, i dijous 27 i divendres 28 es fa la Cimera de Terminologia, que convoca l’Associació Europea de Terminologia.

En tots dos actes l’atenció s’ha posat en els canvis que està provocant en el treball terminològic la irrupció d’una nova manera de plantejar la creació i la compartició de coneixement. I, posats a buscar un terme que sigui clau en aquest nou paradigma, hem triat com a #termedelasetmana xarxa social.

Les xarxes socials han esdevingut avui l’escenari i el marc de referència d’una manera d’entendre les activitats professionals i personals que va més enllà del seu paper com a eines.

Us convidem a consultar aquest terme i molts altres termes relacionats al Vocabulari panllatí de les xarxes socials, i aquesta setmana us convidem especialment a seguir els Espais Terminològics i la Cimera de Terminologia, on ben segur que podrem sentir algunes reflexions interessants sobre el nostre #termedelasetmana.

Deixa un comentari