#termedelasetmana: enoturisme

www.tomascatelazo.com
http://www.tomascastelazo.com

La setmana del 21 al 27 de juliol se celebra Viu Penedès 2014, una setmana dedicada, en paraules dels organitzadors, “a donar a conèixer per mitjà d’activitats esportives, culturals i musicals la gastronomia i el paisatge d’aquest territori de vi i cava”.

En diversos documents els promotors d’aquest acte s’hi han referit també com la Setmana de l’Enoturisme, i és precisament aquest terme el que us proposem com a #termedelasetmana.

L’enoturisme es defineix com el conjunt d’activitats i recursos turístics d’oci i de lleure adreçats a descobrir el vi, el territori, la cultura i la gastronomia autòctona de les regions vitivinícoles. També ens hi podem referir amb el sinònim turisme enològic.

Us convidem a consultar el terme al Cercaterm per descobrir-ne els equivalents en altres llengües, i sobretot, a participar d’aquesta iniciativa, aprofitant que la cultura del vi és especialment rellevant a Catalunya.

Deixa un comentari