postureig: #termedelasetmana

Exhibir-se, mostrar-se, fer-se veure… Cada vegada són més les actituds i els comportaments que en el context de les xarxes socials adquireixen noves dimensions sociològiques i per als quals calen denominacions per a fer-hi referència.

El fenomen del postureig és el que destaquem aquests dies com a #termedelasetmana, i que trobareu definit al Cercaterm com a ‘actitud de mostrar un comportament o uns gustos determinats, generalment a les xarxes socials, amb la intenció de fer-se veure.’

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s