La terminologia dels gestos tàctils. Participa-hi!

Imatge extreta de la guia Touch Gesture Reference GuideVolem fixar en català les alternatives més adequades per als gestos tàctils que s’utilitzen habitualment en tauletes i telèfons intel·ligents; les denominacions originals (tap, drag, press…) s’han establert en anglès, generalment com una especialització en aquest context d’una forma ja utilitzada en la llengua general. Ara, per fixar les alternatives catalanes amb recursos disponibles en la nostra llengua, voldríem tenir la col·laboració dels usuaris d’aquesta terminologia.

Si feu clic en aquest enllaç us presentem les imatges que els identifiquen, juntament amb el terme en anglès, una descripció del gest i una proposta d’alternatives catalanes possibles per a cada gest. Us agrairem que escolliu l’alternativa que us sembli més adequada per a cada cas o que ens en proposeu alguna de nova.

L’enquesta estarà disponible fins al 17 de juliol, i posteriorment farem un comentari sobre els resultats obtinguts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s