#termedelasetmana: robòtica educativa

Del 23 al 29 de novembre es duu a terme la Setmana Europea de la Robòtica. Si vau assistir a l’acte de celebració dels 30 anys del TERMCAT, recordareu que l’expert en robòtica Pau Nin, a part de presentar-nos un parell de robots molt simpàtics, ens va proposar d’afegir al Cercaterm el terme robòtica educativa. Li hem fet cas, i ja hi podeu trobar aquest terme: a més, aquests dies en fem el nostre #termedelasetmana.

La robòtica educativa és el sistema d’aprenentatge interdisciplinari que fa ús de robots com a fil conductor transversal per a potenciar el desenvolupament d’habilitats i competències en els alumnes.

Si voleu recordar la intervenció de Pau Nin, podeu veure el vídeo de l’acte de celebració del nostre aniversari. Els robots els trobareu a partir del minut 8.30, però no cal dir que us recomanem que vegeu el vídeo complet. Hi ha sorpreses de tota mena, que demostren que la terminologia és present en tots els àmbits del coneixement.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s