#termedelasetmana: article pirotècnic

CC Subhendu.mukherjee
CC Subhendu.mukherjee

El nostre #termedelasetmana, aquesta setmana de Sant Joan, és article pirotècnic.

Trobareu aquest terme al Cercaterm amb la definició “Article elaborat amb una mescla de components químics i massa inflamable que pot produir, en encendre’s durant una celebració, efectes lluminosos, fumígens, sonors o cromàtics”.

Com veieu, una manera molt precisa i formal de referir-se a piules, bombetes o cebes, bengales, petards, coets, correcames, trons, fonts, palmeres, traques, etc.: uns productes destinats precisament a guarnir la festa d’informalitat, de soroll, de llum i d’alegria.

Us desitgem una bona festa de Sant Joan, tan plena d'”efectes lluminosos, fumígens, sonors o cromàtics” com us vingui de gust que sigui.

Deixa un comentari