#termedelasetmana: desenvolupament sostenible

© iStock-loops7
© iStock-loops7

La setmana del 7 al 12 de juliol és la 5a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya. Per aquest motiu, us proposem desenvolupament sostenible com a #termedelasetmana.

El desenvolupament sostenible (o també creixement sostenible) és el que satisfà les necessitats del present sense comprometre la capacitat de les generacions futures de fer el mateix. S’hi tenen en compte aspectes com ara la qualitat de vida, la salut, la prosperitat, la justícia social, el manteniment de la capacitat de la Terra de conservar la biodiversitat, etc.

Si voleu conèixer els equivalents d’aquest terme en altres llengües, i altres termes destacats de l’àmbit de la responsabilitat social, us convidem a visitar el Vocabulari de la responsabilitat social, que forma part de la col·lecció de Diccionaris en Línia oferta pel TERMCAT.

Deixa un comentari