clúster: #termedelasetmana

Amb motiu de la constitució del Clúster de la Indústria de l’Audiovisual de Catalunya i de la presentació de Barcelona KEY, que pretenen convertir Catalunya en referència internacional mitjançant el foment de la innovació i l’eficiència, hem triat com a terme de la setmana clúster.

Aquesta denominació fa referència a un grup d’empreses i institucions de suport concentrades en un territori i dedicades de manera complementària a un mateix negoci que treballen cooperativament en projectes comuns, amb l’objectiu d’augmentar la seva competitivitat empresarial i també la competitivitat del sector.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s