#termedelasetmana: aparcament d’enllaç

CC Tony_Atking
CC Tony_Atking

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que es duu a terme entre l’11 i el 18 d’octubre, es fa aquest any sota el lema “Tria, canvia, combina”. Proposa una cerca de noves formes de mobilitat que permetin allunyar-se del domini absolut del cotxe particular per anar cap a un transport més sostenible, segur i saludable. Canviant la manera de desplaçar-se es poden augmentar els nivells d’activitat física, contribuir a millorar la qualitat de l’aire de les ciutats i ajudar a prevenir els accidents de trànsit.

Per adequar-nos a aquest lema, us proposem com a #termedelasetmana el terme aparcament d’enllaç o aparcament de dissuasió, que és un aparcament de gran capacitat connectat amb mitjans de transport públic que s’ofereixen com a alternativa a l’ús del vehicle privat i que generalment serveix per a disminuir el trànsit a l’interior d’una població.

Us animem a participar en alguna de les iniciatives que s’organitzen durant aquesta setmana i, sobretot, a plantejar-vos la possibilitat d’alguna tria, d’algun canvi o d’alguna combinació que us permeti contribuir a la millora de la mobilitat.

Deixa un comentari