#termedelasetmana: català

El #termedelasetmana d’avui no és pas un neologisme, ni un terme poc conegut i molt especialitzat; ben al contrari, avui volem posar l’atenció sobre un terme sense el qual no podríem destacar-ne cap altre: el terme català.

El motiu per destacar aquesta setmana aquest terme ens el dóna la publicació del Diccionari de llengües del món, que s’ha presentat recentment, i que ofereix informació sobre 1.264 llengües d’entre totes les que es parlen arreu del planeta.

I entre aquestes llengües, és clar, hi ha el català. Que, escrit en les 18 llengües d’equivalència que trobareu en el diccionari, és:

 1. الكتالانية
 2. Catalaneg
 3. Katalanisch
 4. Catalan
 5. catalán
 6. katalana
 7. catalan
 8. catalán
 9. katalan
 10. catalano
 11. カタルーニャ語
 12. Catalaans
 13. catalan
 14. catalão
 15. Каталанский язык
 16. Kikatalani
 17. Takatalant
 18. 加泰罗尼亚语

Si voleu veure a quina llengua correspon cada forma, ho podreu fer en el Diccionari de llengües del món, que forma part de la col·lecció de Diccionaris en Línia del TERMCAT. I hi podreu trobar també més informació rellevant sobre cadascuna de les llengües recollides.

2 respostes a “#termedelasetmana: català

Leave a Reply