Obrim les inscripcions per als Espais Terminològics 2023

Ja us podeu inscriure als Espais Terminològics 2023, que es duran a terme a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (Barcelona) el dia 15 de novembre:

Els Espais Terminològics són una trobada periòdica que organitza el TERMCAT amb la voluntat d’afavorir el diàleg i l’intercanvi de coneixement a l’entorn de la terminologia.

En l’edició de l’any 2023, els Espais estan dedicats a “Com podem estendre l’ús de la terminologia catalana”. Experts de reconegut prestigi dels àmbits de la transformació digital, l’ensenyament, el dret, la medicina, la tecnologia, la comunicació i les xarxes socials ens ajudaran amb les seves reflexions a plantejar mecanismes i actuacions que puguin afavorir la difusió i la implantació de les propostes terminològiques catalanes.

I per acabar de completar una setmana d’elevat interès terminològic, els dos dies següents, 16 i 17 de novembre, es durà a terme al mateix lloc la Cimera Internacional de Terminologia, organitzada per l’Associació Europea de Terminologia i el TERMCAT. Les inscripcions també estan obertes.

Us hi esperem a tots. 

Deixa un comentari