Disponible la Memòria d’actuacions del TERMCAT de l’any 2021 i els plans per a l’any 2022

Ja podeu consultar la Memòria d’activitats del TERMCAT de l’any 2021, que s’ofereix en format web i també com un sol document, en pdf.

També teniu disponible el document de resum que presenta els plans per a aquest any 2022.

La Memòria estructura la informació a partir de tres grans blocs: en el primer es descriuen breument les actuacions principals dutes a terme en els àmbits de la normalització, la producció de diccionaris i d’altres materials, l’assessorament, la gestió, la difusió, etc.; en el segon, es presenten les dades relatives a l’impacte que han tingut aquestes actuacions, i el tercer bloc recull dades de caràcter més estructural (pressupost, plantilla, organització, etc.).

El document dels plans, per la seva banda, presenta esquemàticament els projectes en què s’està treballant durant aquest any.

La Memòria del 2021 i els plans d’actuació han estat recentment aprovats pel Consell de Direcció del Consorci TERMCAT, que aplega representants dels tres ens consorciats: la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Estudis Catalans i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Deixa un comentari