#termedelasetmana: campaments

© Esplai Natzaret
© Esplai Natzaret

Els mesos d’estiu són l’època dels campaments, que organitzen esplais, agrupaments, associacions i entitats de tota mena. Per això, el #termedelasetmana que us proposem avui és, precisament, campaments.

Un campament (o uns campaments, perquè la denominació es fa servir sovint en plural encara que designi una sola realitat) és una activitat lúdica i educativa per a nens i joves que té lloc a l’aire lliure, generalment en tendes de campanya, en la qual conviuen durant un període de temps breu amb l’objectiu de fomentar la responsabilitat personal, el tracte amb els companys i el contacte amb la natura.

Quan es fa referència concretament al lloc on es duu a terme l’activitat l’ús sol ser en singular.

Us convidem a consultar el terme al Diccionari d’educació, que forma part de la col·lecció de Diccionaris en Línia, i on trobareu aquest terme i molts altres termes relacionats. Us suggerim que aprofiteu la consulta temàtica que ofereix el diccionari, que us permetrà resseguir la terminologia pròpia de l’àrea en què s’ha classificat aquest terme, la pedagogia social.

Una resposta a “#termedelasetmana: campaments

Deixa un comentari