#termedelasetmana: campaments

© Esplai Natzaret
© Esplai Natzaret

Els mesos d’estiu són l’època dels campaments, que organitzen esplais, agrupaments, associacions i entitats de tota mena. Per això, el #termedelasetmana que us proposem avui és, precisament, campaments.

Un campament (o uns campaments, perquè la denominació es fa servir sovint en plural encara que designi una sola realitat) és una activitat lúdica i educativa per a nens i joves que té lloc a l’aire lliure, generalment en tendes de campanya, en la qual conviuen durant un període de temps breu amb l’objectiu de fomentar la responsabilitat personal, el tracte amb els companys i el contacte amb la natura.

Quan es fa referència concretament al lloc on es duu a terme l’activitat l’ús sol ser en singular.

Us convidem a consultar el terme al Diccionari d’educació, que forma part de la col·lecció de Diccionaris en Línia, i on trobareu aquest terme i molts altres termes relacionats. Us suggerim que aprofiteu la consulta temàtica que ofereix el diccionari, que us permetrà resseguir la terminologia pròpia de l’àrea en què s’ha classificat aquest terme, la pedagogia social.

One thought on “#termedelasetmana: campaments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s