Pel Mundial, el Twitter ofereix els hashflags. Com en podem dir en català?

Des de l’inici del Mundial de futbol que té lloc al Brasil es poden utilitzar al Twitter unes etiquetes especials que inclouen, a més del signe #, les tres lletres del codi de país i una icona amb la bandera corresponent. Amb aquesta prestació, que ja va estar activa durant el Mundial de 2010, els usuaris poden mostrar les seves simpaties amb els equips competidors.

En català, utilitzem etiqueta per a referir-nos al conjunt de caràcters encapçalats d’un símbol de coixinet, sobre el qual es pot fer clic, que serveix per a accedir a un contingut indexat per categories o temes en un microblog. I per a aquesta nova creació, hashflag, tot i que tindrà probablement un temps d’ús molt limitat, recomanem fer servir la forma descriptiva etiqueta bandera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s