Gairebé 700 usuaris participen en la fixació de la terminologia dels gestos tàctils

L’enquesta que el TERMCAT ha publicat al web durant el darrer mes sobre la terminologia dels gestos tàctils ha suscitat molt d’interès entre els usuaris, com demostren les 686 respostes obtingudes. Us presentem el resultat de les votacions a les propostes que plantejàvem, en què destaca el suport a les alternatives tocar/fer un toc per a tap, fer un doble toc per a double tap, arrossegar per a drag, passar per a swipe, desplaçar verticalment per a scroll, reduir per a pinch, ampliar per a spread, mantenir pressionat per a press, girar per a rotate, i fregar per a pan.

A més, és important destacar que els usuaris han fet desenes de comentaris sobre l’ús de les propostes i també plantejant-ne de noves, com ara clicar per a tap, repicar per a double tap, pinçar per a pinch o escombrar per a pan. Moltes gràcies a tots!

Iniciem ara un procés de revisió de tota la informació obtinguda, amb la col·laboració d’experts de l’àmbit i amb l’objectiu d’elaborar fitxes terminològiques completes per a tots aquests conceptes, que puguin ser difoses tant al Cercaterm com també en un producte específic sobre la terminologia dels gestos tàctils. Us mantindrem al corrent d’aquest projecte.

Deixa un comentari